GRATTIS TILL DIN FIBERANSLUTNING

Nu kan du skaffa blixtsnabbt internet, driftsäker och billig telefoni samtidigt som du har nya möjligheter för ip-tv eller bredbands-tv. Här kommer du igång med din fiberanslutning. Om du stöter på problem vid installation och inkoppling vänligen kontakta din tjänsteleverantör. (klicka här för att se kontaktuppgifter till tjänstelevetrantörena)

 

SÅ BESTÄLLER DU TV OCH TELEFONI TJÄNSTER

Tv och telefoni-tjänster beställs via tjänsteleverantörerna. Vill du få igång internet direkt kan du beställa det via stadsnätets självregistreringsportal, eller så beställer du den från tjänsteleverantörerna med en leveranstid på 1-5 dagar. 

 

BESTÄLL DIN INTERNETTJÄNST VIA SJÄLVREGISTRERINGSPORTALEN (Fungerar direkt)

Koppla in en dator direkt i fibermodemet med en nätverkskabel och öppna webbläsaren, surfa till valfri www adress, exempel www.landskrona.net . Då kommer du till Landskorna Energis självregistreringsportal och kan beställa en internettjänst. Din internettjänst börjar fungera direkt efter en genomförd beställning. Observera att det inte fungerar om du kopplar in datorn till fibermodemet via en router utan datorn måste vara direkt kopplad till fibermodemet

 

Koppla så här:

 

undefined